Stel uw vraag

Kom in contact

Wilt u graag meer informatie over zorg aan huis van Actief Zorg? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Wellicht wordt uw vraag al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons hoofdkantoor is verhuisd naar Biesbosweg 4 in Waalwijk. Onderaan deze pagina vindt u de routebeschrijving vanuit verschillende richtingen. Wij hopen dat u ons zo gemakkelijk kunt vinden.

 

 • PLAN uw route

  Vestigingen Actief Zorg

  Actief Zorg heeft verschillende vestigingen in Nederland. Geen dure bedrijfspanden op A-locaties, maar eenvoudige kantoorruimten in de regio's waar wij actief zijn. Zo zorgen we er voor dat onze middelen besteed worden aan dat wat belangrijk is: zorg aan huis voor onze klanten.
 • Bergen op Zoom

  Burgemeester Stulemeijerlaan 1
  4611 EH Bergen op Zoom
 • Hendrik-Ido-Ambacht

  Paulusweg 137
  3341 CV Hendrik-Ido-Ambacht

Uit welke richting komt u? Wij wijzen de weg.

Routebeschrijving hoofdkantoor Waalwijk

Vanaf Den Bosch

U rijdt op de A59 en komt uit de richting van Den Bosch. Als u Drunen voorbij bent gereden neemt u afslag 38, richting Waalwijk Centrum. Na een paar honderd meter komt u uit bij stoplichten, hier gaat u rechtdoor. U rijdt nu op de Biesbosweg. U neemt hier de zesde afslag naar rechts, dat is de Sluisweg. Na zo’n 100 meter ziet u aan uw linkerzijde haaientanden, hier slaat u linksaf het bedrijventerrein op. U rijdt door naar achter en gaat linksaf. U hebt hier twee keuzes om het bedrijventerrein op te rijden: kies links. U rijdt nu op het terrein van Actief Zorg en ziet een gebouw verschijnen, dat is het kantoor van Actief Zorg. Bezoekers mogen aan de voorkant van het pand parkeren, personeel parkeert aan de achterkant van het gebouw. Van harte welkom!

Vanaf Tilburg

U rijdt op de N261 en komt uit de richting van Loon op Zand. Als u niet verder kunt rijden kunt u kiezen tussen Breda, Waalwijk Centrum/Industrieterrein of Den Bosch. Kies voor de afslag Waalwijk Centrum/Industrieterrein.  U komt uit bij een rotonde, waar u rechtsaf slaat. Nu rijdt u over de snelweg heen, waarna een tweede rotonde volgt. Hier gaat u weer rechtsaf.  Bij rotonde nummer drie gaat u rechtdoor. Nu bent u er bijna! Bij de tweede afslag gaat u linksaf, dit is de Sluisweg. Na zo’n 100 meter ziet u aan uw linkerzijde haaientanden, hier slaat u linksaf het bedrijventerrein op. U rijdt door naar achter en gaat linksaf. U hebt hier twee keuzes om het bedrijventerrein op te rijden: kies links. U rijdt nu op het terrein van Actief Zorg en ziet een gebouw verschijnen, dat is het kantoor van Actief Zorg. Bezoekers mogen aan de voorkant van het pand parkeren, personeel parkeert aan de achterkant van het gebouw. Van harte welkom!

Vanaf Breda

U rijdt op de A59 en komt uit de richting van Breda. Als u Waspik en Sprang-Capelle voorbij bent gereden neemt u afrit 37, richting Waalwijk. Terwijl u nog op de afrit rijdt gaat u linksaf. Hier komen wegen samen bij een rotonde, waar u rechtsaf slaat.  Nu rijdt u over de snelweg heen, waarna een tweede rotonde volgt. Hier gaat u weer rechtsaf.  Bij rotonde nummer drie gaat u rechtdoor. Nu bent u er bijna! Bij de tweede afslag gaat u linksaf, dit is de Sluisweg. Na zo’n 100 meter ziet u aan uw linkerzijde haaientanden, hier slaat u linksaf het bedrijventerrein op. U rijdt door naar achter en gaat linksaf. U hebt hier twee keuzes om het bedrijventerrein op te rijden: kies links. U rijdt nu op het terrein van Actief Zorg en ziet een gebouw verschijnen, dat is het kantoor van Actief Zorg. Bezoekers mogen aan de voorkant van het pand parkeren, personeel parkeert aan de achterkant van het gebouw. Van harte welkom!