Wij stellen ons graag aan u voor

Wie wij zijn

De naam Actief Zorg staat voor een thuiszorgorganisatie die doet. Wij dragen actief bij aan het leven van onze klant. We zijn ondernemend en durven onze nek uit te steken. Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Daar geloven wij in. 

waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wat we doen

Bij Actief Zorg zetten wij ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Dagelijks zetten ongeveer 4.500 medewerkers zich in voor onze ruim 22.000 klanten in een groot deel van Nederland. 

Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. 

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
 

écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft

Geluk dichtbij

Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Dit noemen wij Geluk Dichtbij. 

Geluk Dichtbij betekent voor ons écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in.

Hoge scores tevredenheidsonderzoeken

Tevredenheid

Actief Zorg heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Altijd zijn wij hierbij uitgegaan van de talenten en behoeften van onze eigen klanten en medewerkers. Door met elkaar in gesprek te gaan en samen te groeien, zijn wij als organisatie steeds hoger gaan scoren in de tevredenheidonderzoeken onder onze klanten en medewerkers. Hier zijn wij zeker trots op. Dit betekent niet dat wij achterover gaan leunen. In een lerende omgeving worden nu eenmaal fouten gemaakt. Hier leren we van en deze lossen we altijd op, uiteraard in overleg met onze klanten en medewerkers.

Kwaliteitsverslagen

In onze kwaliteitsverslagen presenteren we de resultaten van onze zorg en blikken we terug het afgelopen jaar. We gaan dieper in op de onderwerpen Persoonsgerichte zorg en ondersteuning, Bestuur en medeweker en Werkmethodes en successen. Tot slot blikken we in ons kwaliteitsverslag vooruit op het nieuwe jaar, waarin inzichten uit het voorgaande jaar worden gebruikt voor de plannen van nu.

Het kwaliteitsbeleid is op te vragen voor belanghebbenden via actiefverbeteren@actiefzorg.nl

 

 

Wat zeggen onze klanten?

  • Meneer Zeegers

    Geluk is...
    weer leren vertrouwen in je eigen kunnen.

    Kim Zeegers krijgt twee keer per week begeleiding van Corrie Hagendoorn van Actief Zorg. Samen bekijken ze dan wat er nodig is. Kim: “We bekijken mijn financiën, doen huishoudelijke...