thuis

Verzorging & verpleging

Kunt u hulp gebruiken bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging? Of heeft u door ziekte, ouderdom of een aandoening verpleegkundige hulp nodig? Dan helpen wij u graag met verpleging en/of verzorging aan huis. Wij begrijpen dat u graag zolang mogelijk thuis woont. Met de juiste verzorging of verpleging is dat zeker mogelijk.

Wat u van ons mag verwachten

Heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld het in- en uit bed gaan, wassen, aankleden, aantrekken van steunkousen of het innemen van medicatie? Dan kunt u een beroep doen op het goed opgeleide verzorgingsteam van Actief Zorg bij u in de buurt. 

Als uw gezondheid hierom vraagt, kunt u tevens een beroep doen op onze professionele en toegewijde verpleegkundigen. Ook wanneer uw zorg erg complex van aard is. 

De kracht van Actief Zorg

Wij behandelen mensen zoals wij zelf behandeld willen worden wanneer we zorg nodig hebben. Door hier steeds bewust van te zijn, werken wij op basis van gevoel en vertrouwen. 

Hierbij gaan wij altijd met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Waar kunnen wij u op dit moment écht mee helpen? Door tijdens elk huisbezoek deze vraag te stellen, kunnen wij als Actief Zorg bijdragen aan een zo gelukkig mogelijk leven thuis. Ook als u zorg nodig heeft. 

Deze visie op zorg noemen wij “Geluk Dichtbij”. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in. Benieuwd naar wat Geluk Dichtbij betekent voor onze eigen klanten en medewerkers?

  • Meneer Henneman

    Geluk is... je eigen leven leiden.

    Meneer Henneman kan met hulp van Actief Zorg zelfstandig thuis blijven wonen. ‘Het zorgt voor een betere kwaliteit van leven voor mij’, zegt hij. Zijn vaste verpleegkundige hulp is...

Zorgkaart Nederland

Aanbieders van zorg worden door hun klanten beoordeeld op de onafhankelijke website van Zorgkaart Nederland. De actuele score van Actief Zorg wordt in de afbeelding hiernaast weergegeven.

Bent u al klant van Actief Zorg en wilt u ook uw mening geven over onze hulp aan huis? Dat kan volledig anoniem door op “plaats een waardering” te klikken. Uw beoordeling wordt meegenomen in onze gemiddelde score op de website van Zorgkaart Nederland. 

Wij zijn zeker trots op onze score. Maar dat wil niet zeggen dat we achter over kunnen leunen. Actief Zorg is een lerende organisatie. Heeft u een verbeterpunt, wilt u ergens over in gesprek of heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlActief Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Werken als verzorgende of verpleegkundige bij Actief Zorg

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Ooit aan de thuiszorg gedacht? Extramurale zorg is een hele uitdagende vorm van zorg verlenen. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en je creativiteit. Elk bezoek aan de klant is anders, wat het werk echt divers maakt. 

Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Indien nodig kun je altijd rekenen op hulp van de collega’s uit je team. 

Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk bij Actief Zorg.

Verpleging of verzorging aanvragen

Het aanvragen van verzorgende of verpleegkundige hulp in huis kan best ingewikkeld zijn. Wij zijn bekend met het zorglandschap en vertellen u graag wat meer over de verschillende wegen die u kunt bewandelen om zorg aan te vragen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen met u bespreken ze de mogelijkheden of helpen u bij uw aanvraag voor een zorgindictatie.

Telefoniste & Receptioniste

Wilt u graag meer informatie over Verzorging & verpleging van Actief Zorg?

Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Ik ben Monique Klerx, telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Voor al uw vragen kunt bij mij of één van mijn collega's terecht. U kunt bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier
vragen

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken