Hét kwaliteitskeurmerk voor onze zorg

ISO 9001

De zorg van Actief Zorg is gecertificeerd volgens de norm van ISO 9001. Dit kwaliteitskeurmerk laat zien dat onze zorgverlening voldoet aan relevante wet- en regelgeving en aan de behoeften en wensen van onze klanten. Iets waar wij dagelijks met zijn allen aan werken.

Het toepassingsgebied van de ISO 9001 kan door iedereen worden opgevraagd. Klik daarvoor op deze link.

Wat is ISO 9001?

Met het behalen van het ISO 9001 certificaat hebben we in 2021 een breed erkend kwaliteitscertificaat aan onze organisatie verbonden voor onze zorg, welke door een onafhankelijke, onpartijdige en deskundige instelling is afgegeven. Naast erkenning voor de inspanningen van onze medewerkers, maken we met het ISO 9001 certificaat kenbaar dat we continu streven naar het beste voor onze klanten; betrouwbare processen die leiden tot goed georganiseerde, betrokken en warme ondersteuning thuis.

We zijn gecertificeerd voor het bieden van hulp bij huishouden, individuele of groepsbegeleiding (inclusief beschermd wonen) en voor verzorging & verpleging.

We zijn trots op dit certificaat omdat het staat voor een efficiënte bedrijfsvoering waarin primaire processen goed ingeregeld zijn. Wanneer de basis staat, ontstaat ruimte om echt persoonlijke zorg te bieden waarin we tijdens elk huisbezoek stil kunnen staan bij de vraag: waar wordt u gelukkig van en hoe kunnen wij daaraan bijdragen? Dat is waar Actief Zorg voor staat en waarmee we het verschil proberen te maken in het leven van onze klanten.