Dagbesteding

Goede Morgen

Goede Morgen is een sfeervolle en vertrouwde plek waar ouderen met geheugenproblematiek elkaar ontmoeten. Door persoonlijke benadering en structuur te bieden, activeren en stimuleren we de deelnemers om hun dag op een fijne en zinvolle manier door te brengen. 

Geluk Dichtbij

Goede Morgen is onderdeel van Actief Zorg en dat ziet u terug in onze aanpak. Elke deelnemer is uniek. Bij elk bezoek stemmen we af waar iemand op dat moment behoefte aan heeft. Het aanbod is ruim, maar niets moet.

Tijdens de dag zijn er vaste begeleiders van Actief Zorg aanwezig. Herkenbare gezichten dus. Dat geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het uitgangspunt is een positieve bijdrage te leveren aan uw gevoel van welzijn en geluk. 

Goede Morgen biedt een plek om uzelf te zijn.

 

 

Informatieaanvraag dagbesteding Goede Morgen

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Er is op dit moment nog ruimte om nieuwe deelnemers te verwelkomen. Bent u benieuwd wat dagbesteding Goede Morgen voor u of één van uw naasten kan betekenen? 

U kunt bij ons terecht met een indicatie Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of particulier. Ook voor vervoer zijn wij gecontracteerd. U kunt dus worden gehaald en gebracht als u dat wenst.

Feestelijke opening Dagbesteding Goede Morgen was een daverend succes

Dit jaar openden we met trots onze eerste dagbesteding in Tilburg genaamd Goede Morgen. Afgelopen zaterdag was het tijd voor een feestelijke opening. We heetten (potentiële) deelnemers, collega’s en andere geïnteresseerden welkom. Op deze drukbezochte dag vertelden de vaste begeleiders van Goede Morgen alles over de dagbesteding. Ook het winkeltje dat door de deelnemers en begeleiders samen gerund wordt was open. Daar worden door de deelnemers zelfgemaakte producten verkocht.

Locatie Tilburg

Bij Goede Morgen locatie Tilburg ontmoeten deelnemers elkaar in onze sfeervolle ruimte, midden in de stad aan het Piusplein. 

Adresgegevens
Piusplein 56
5038 WP Tilburg

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 16:00 uur
 

Locatie Doorn

Bij Goede Morgen locatie Doorn ontmoeten deelnemers elkaar in het souterrain van appartementencomplex Park Boswijk.

Goede Morgen Doorn
Park Boswijk 200
3941 AA Doorn

Openingstijden
Opening locatie Doorn gepland in februari 2024. Neem aub contact met ons op voor de openingstijden.