Dagbesteding

Goede Morgen

Goede Morgen is een sfeervolle en vertrouwde plek waar ouderen met geheugenproblematiek elkaar ontmoeten. Door persoonlijke benadering en structuur te bieden, activeren en stimuleren we de deelnemers om hun dag op een fijne en zinvolle manier door te brengen. Tijdens de dag zijn er vaste begeleiders van Actief Zorg aanwezig. Herkenbare gezichten dus. Dat geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Goede Morgen biedt een plek om uzelf te zijn.

Locatie Tilburg

Bij Goede Morgen locatie Tilburg ontmoeten deelnemers elkaar in onze sfeervolle ruimte, midden in de stad aan het Piusplein. Samen maken we onderdeel uit van het Tilburgse leven. We maken stadswandelingen, gaan samen naar de kringloop en in de zomer zitten we lekker op het terras. Goede Morgen locatie Tilburg heeft ook een beperkt geopend winkeltje dat door de deelnemers en vaste begeleiders samen gerund wordt. Hier worden door de deelnemers zelfgemaakte producten verkocht. 

Adresgegevens:
Piusplein 56
5038 WP Tilburg

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 16:00 uur

Geluk Dichtbij

Goede Morgen is onderdeel van Actief Zorg en dat ziet u terug in onze aanpak. Elke deelnemer is uniek. Bij elk bezoek stemmen we af waar iemand op dat moment behoefte aan heeft. Het aanbod is ruim, maar niets moet. Het uitgangspunt is een positieve bijdrage te leveren aan uw gevoel van welzijn en geluk. 

Informatieaanvraag dagbesteding Goede Morgen

Wanneer kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht met een indicatie Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of particulier. Ook voor vervoer zijn wij gecontracteerd. U kunt dus worden gehaald en gebracht als u dat wenst.