Feb
20

dinsdag 20 februari

KOFFIE PRET bij Nieuwe Dag

Namens Nieuwe Dag en Handwerkgroep Nieuwe Dag willen wij u uitnodigen om op dinsdag 20 februari tussen 14:00 en 16:00 een kopje koffie te komen drinken. Dit om een stukje eenzaamheid te doorbreken.

Wat kunt u verwachten deze middag? We laten u kennis maken met de activiteiten die wij verzorgen en luisteren naar de behoefte en ervaringen van de aanwezige mensen. U ontmoet andere mensen voor gezellig een praatje onder het genot van een bakje koffie. 

Koffie en thee kosten €1,- maar voor de nieuwkomers is het eerste kopje van ons. Dit kopje koffie wordt aangeboden door de kerstballen-inzamelingsactie tegen Eenzaamheid van Handwerkgroep Nieuwe Dag en De Garenschuur. 

Uiteraard snappen wij dat er mensen zijn die minder mobiel zijn en/of het spannend vinden om alleen te komen. Wellicht kunnen wij u dan helpen door u op te komen halen en achteraf weer thuis te brengen. Of neem gerust iemand uit uw omgeving mee om samen langs te komen als u dat fijn vindt. 

De middag vindt plaats in de tijdelijke locatie van Nieuwe Dag, Arendshof 208 

Aanmelden kan via nieuwedag@actiefzorg.nl of door te bellen naar 06-44301460. Geef dan ook aan of u gehaald en/of gebracht wilt worden. 

Ook als je iets voor iemand wil betekenen en kan halen en brengen, mag je je aanmelden! 

Hopelijk zien we u dan namens Nieuwe Dag en Handwerkgroep Nieuwe Dag.