meerdere
data

Ontmoetingsmomenten voor oudere jongeren van (ongeveer tussen) 30-50 jaar.

Naar aanleiding van de Brainstormsessies voor mensen tussen ongeveer 30 en 50 jaar, gaan we starten met Ontmoetingsmomenten voor deze gezellig leuke groep oudere jongeren zoals ze zichzelf noemen.

Er kwam uit naar voren dat ze elkaar graag willen ontmoeten in een huislijke sfeer en vandaaruit kunnen andere ideeën ontstaan. Er kan daarom in eerste instantie afgesproken worden bij de ontmoetingsplekken Nieuwe Dag en Floralia maar ook bij activiteitencentrum De Bunthoef.

Zelf kwamen ze op het idee om een whatsappgroep “De oudere jongeren” aan te maken zodat ze met elkaar in contact kunnen blijven maar bv ook kunnen afspreken bij bovenstaande locaties bv: Hoi, ik zie dat het morgen lekker weer wordt. Wie gaat er mee picknicken in de tuin bij Floralia? Maar natuurlijk kan er ook buiten deze locaties worden afgesproken.

Door de whatsappgroep “De oudere jongeren” blijf je op de hoogte van de ontmoetingsmomenten van jouw leeftijdsgenoten en wie weet wat voor leuks jullie samen kunnen ondernemen. In de whatsapp groep zit ook een medewerker vanuit Nieuwe Dag en van Surplus. Dit omdat we dan mensen kunnen toevoegen maar ook tips en leuke activiteiten met jullie kunnen delen die aansluiten bij jullie leeftijd en interesses.

Wil je ook in de whatsapp groep “De oudere jongeren”? Stuur dan een mailtje naar nieuwedag@actiefzorg.nl

 

#ontmoeten #gelukdichtbij #onmoetingsmomenten #gezelligsamenzijn #weetelkaartevinden #jongereouderen #plezier #leukedingendoen #gezelligheid

Nieuwe Dag van Actief Zorg bij Pannehoef podium voor passie in Winkelcentrum Arendshof met Çağla Wijkwerker Surplus van Surplus Welzijn in Oosterhout/Surplus Groep en Activiteitencentrum De Bunthoef en Floralia Park in Gemeente Oosterhout