Apr
19

vrijdag 19 april

SPELLETJES PRET bij Nieuwe Dag

Nieuwe Dag, Handwerkgroep Nieuwe Dag, Oosterhoutvoorelkaar, Inloophuis De Vinder en De Pastorie Oosteind slaan de handen ineen om een gezellige spelletjesmiddag te organiseren bij Nieuwe Dag!

Op deze manier kan je anderen ontmoeten onder het genot van een spelletje en een hapje! Ben je niet zo van een spelletje, maar kijk je graag mee en maak je graag een praatje, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De hapjes worden aangeboden door de inzamelingsacties Tegen Eenzaamheid van Handwerkgroep Nieuwe Dag en vanuit De Pastorie Oosteind. Een drankje is op eigen kosten. Koffie/thee 1 euro. Doneren tegen eenzaamheid mag natuurlijk altijd in De Pretpot van Handwerkgroep Nieuwe Dag. Zo kan Handwerkgroep Nieuwe Dag nog meer Pret-activiteiten Tegen Eenzaamheid organiseren!

Uiteraard snappen wij dat er mensen zijn die minder mobiel zijn en/of het spannend vinden om alleen te komen. Wellicht kunnen wij van Handwerkgroep Nieuwe Dag je dan helpen door je op te komen halen en achteraf weer thuis te brengen. Of neem gerust iemand uit je omgeving mee om samen langs te komen als je dat fijn vindt.

Aanmelden kan door een mail te sturen voor dinsdag 16 april 15:00 naar nieuwedag@actiefzorg.nl of loop gewoon even binnen bij Nieuwe Dag om door te geven dat je erbij bent. Geef dan ook aan of je gehaald en/of gebracht wilt worden.

Ook als je iets voor iemand wil betekenen en zou willen halen en/of brengen, mag je je natuurlijk aanmelden!

Tot Pret!

 

 

#tegeneenzaamheid #gelukdichtbij #samenbereikjemeer #gezelligheid #lekkerkletsen #spelletjedoen #ontmoeten #ervoorelkaarzijn #pret

Nieuwe Dag van Actief Zorg met Handwerkgroep Nieuwe Dag, Oosterhoutvoorelkaar van Surplus Welzijn in Oosterhout/Surplus Groep, Inloophuis De Vinder van Antonius Geloofsgemeenschap en De Pastorie Oosteind bij Pannehoef podium voor passie in Winkelcentrum Arendshof in Gemeente Oosterhout