Jul
23

dinsdag 23 juli

Workshop "Gewoon gezond eten" bij Nieuwe Dag

Gewoon gezond eten…. hoe moet dat eigenlijk? Je hoort en leest veel tegenstrijdige berichten over voeding, wat je vooral wel of niet moet eten en drinken.

Een ding staat vast: ultra-bewerkt voedsel is ongezond. Het is makkelijk, snel, goedkoop, vaak lekker en daarom gevaarlijk want het is slecht voor je gezondheid. Het vergroot de kans op het krijgen van hart- en vaatzieken, diabetes, obesitas, kanker. Dit voedsel niet kopen dus! Zou je zeggen, maar 80% van de producten in de supermarkt is niet gezond en verpakkingen zijn misleidend, overal liggen verleidingen op de loer. Het wordt ons niet makkelijk gemaakt.

Gelukkig kunnen kleine veranderingen in je eet- leefpatroon al gezondheidsvoordeel opleveren. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Ik ben Monique Grosfeld, gewichtsconsulent aangesloten bij de beroepsvereniging. Ik ben benieuwd of jullie weten wat gewoon gezond eten is en ik wil het hier graag met jullie over hebben (bewustwording). Daarnaast kan ik jullie informatie en tips geven waarmee je eerste kleine stappen kunt zetten naar een gezonder eet- leefpatroon.

Deelname is gratis. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar nieuwedag@actiefzorg.nl.


#gewoongezondeten #gezondeten #voeding #gelukdichtbij #gewichtsconsulent #bewustwording #eetpatroon #zohelpenweelkaar #allekleinebeetjeshelpen

Nieuwe Dag van Actief Zorg met BGN Gewichtsconsulenten bij Pannehoef podium voor passie in Winkelcentrum Arendshof in Gemeente Oosterhout