Nieuws

Actief Klussenservice; voor uw veiligheid én gemak

Actief Zorg is als extra ondersteuning aan haar klanten Actief Klussenservice gestart. Hartstikke handig voor iedereen met twee linker handen. Of wanneer u het klussen gewoon liever aan een ander over laat. Maar er zit meer achter. Het uiteindelijke doel van Actief Klussenservice is om mensen zo lang mogelijk zelfstanding in hun eigen woning te laten wonen.

Veiligheid staat hierbij voorop. Juist daarom voeren wij graag de “Actief Veilig Thuis Check” bij u uit. Deze korte maar efficiënte check maakt inzichtelijk op welke punten uw woning veiliger gemaakt kan worden. 

Gemak en veiligheid 

Danny Peppenster, algemeen manager van Actief Klussendienst, vertelt: “Het klinkt u vast bekend in de oren. Het schilderij dat maar van de muur blijft vallen. De gootsteen die al maanden verstopt zit. Of de muur in de woonkamer die nodig eens geverfd mag worden na het laatste bezoek van uw kleinzoon (en zijn viltstiften). Er zijn zo van die klusjes in of rondom het huis die eeuwig blijven liggen. En die u, eerlijk is eerlijk, ook liever door een professional uit laat voeren, dan dat u zelf met gereedschap aan de gang gaat. In dit soort gevallen kan Actief Klussenservice een uitkomst bieden.”

“Maar gemak is niet het enige doel wat we nastreven”: gaat Danny verder. “Zeker zo belangrijk is dat onze klanten zo lang mogelijk in de eigen woning en hun eigen bekende omgeving kunnen blijven wonen. Het voorkomen van incidenten in en rondom het huis is daarom van groot belang. Door wat aanpassingen te doen aan een woning kan deze met de bewoner meegroeien. Vaak zijn hier maar een aantal kleine veranderingen voor nodig. De Actief Veilig Thuis Check geeft hierbij snel inzicht wat er voor nodig is om de woning klaar voor de toekomst te maken.”

Actief Veilig Thuis Check

Danny legt uit hoe de Actief Veilig Thuis Check in zijn werk gaat: “Een van onze specialisten komt bij u langs en voert een grondige inventarisatie van de woning uit. Hierbij wordt onder andere gekeken naar valrisico’s, ondersteuningsmogelijkheden en comfort verhogende maatregelen. Aanpassingen die direct uitgevoerd kunnen worden, worden ter plekke gedaan. Te denken valt aan wegwerken van losliggende kabels, looppaden vrij maken van valgevaren en/of meubilair dat in de weg staat. 
U krijgt van ons daarnaast nog een uitgebreide lijst waarop zaken staan die uw veiligheid thuis kunnen vergroten. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van steunbeugels in sanitaire ruimten, het verwijderen van drempels, het aanbrengen van extra lichtpunten, enz.” 

Kosten

Deze klussen worden uitgevoerd door onze gespecialiseerde klusmannen. Hiervoor rekenen wij een uurtarief van €42,- voor het eerste uur. De meeste klussen kunnen in dit tijdsbestek uitgevoerd worden. Mocht het langer duren dan rekenen wij €21,- per half uur. Daarmee heeft u een professionele klusser in huis die er zorg voor draagt dat “het kusje eindelijk geklaard wordt”. Wel zo makkelijk… én veilig. 


Wilt u meer informatie over Actief Klussenservice of wilt u een klus inplannen? U kunt ons bellen op 088 – 750 8 200 en vragen naar Danny Peppenster. Natuurlijk mag u ons ook een e-mail sturen, dit kan naar info@actief-klussenservice.nl