Nieuws

Actief Zorg doet mee aan Swim to Fight Cancer Heusden de Langstraat

Op 18 september hebben 19 collega's van Actief Zorg meegedaan aan Swim to Fight Cancer in Heusden de Langstraat. Met deze zwemtocht van 2 kilometer haalden zij geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Het goede doel streeft naar een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Bedrag

Wat was het -ondanks de stromende regen- een prachtige dag! Het team wachtte op elkaar (samen uit, samen thuis!) en sommigen zwommen zelfs terug om teamleden een steuntje in de rug te bieden. Gezamenlijk hebben de collega's maar liefst €20.169,- opgehaald. Wat een prestatie, gefeliciteerd! We zijn trots op jullie.

Over Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is een initiatief van Stichting Fight cancer, dat in 2014 ontstaan is door een aantal enthousiaste en gedreven mensen met een leuk idee: een unieke zwemtocht in natuurlijk buitenwater, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi en rebels initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt. Het is mooi en ontroerend om te zien hoeveel mensen ieder jaar meezwemmen, allen met een persoonlijke motivatie om het water in te springen. Inmiddels is door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan kankeronderzoek van talentvolle onderzoekers die zich elke dag hard maken voor een doorbraak!