Nieuws

Dé Maaltijdservice

Ons doel is om al onze klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen. Soms is daar iets extra’s voor nodig waar wij als thuiszorgorganisatie niet in kunnen voorzien. In dat geval zoeken we de samenwerking met gespecialiseerde en gelijkgestemde bedrijven die net als wij willen bijdragen aan een zo gezond en gelukkig mogelijk leven thuis. Voor al onze klanten die gezond en lekker willen eten, maar zelf niet (meer) kunnen of willen koken, zijn wij de samenwerking aangegaan met De Maaltijdservice.  

Tafeltje dekje 2.0 

Dé Maaltijdservice bezorgt gezond, veilig en vooral ook lekker eten en boodschappen aan huis voor kwetsbare mensen. Met tijd voor een praatje en aandacht voor de mens. Wanneer gewenst kijken zij ook of alles goed met u gaat en of u ergens hulp bij kunt gebruiken. Zij noemen dat zelf “Tafeltje dekje 2.0”. 

Vertrouwde vrijwilligers, met hart en ziel 

Vanuit 4 locaties worden maaltijden aan huis bezorgd bij meer dan 2500 klanten in de driehoek Tilburg – Nijmegen – Roermond. De dagelijkse of wekelijkse maaltijden, soepen, nagerechten en boodschappen worden bezorgd door vrijwilligers; in totaal meer dan 600 betrokken mensen die zich vaak al jaren voor het bedrijf inzetten. Zij helpen u graag met het invullen of controleren van de bestellijst en zetten uw maaltijd desgewenst in de ijskast.  

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? 

Bent u benieuwd of Dé Maaltijdservice iets voor u kan betekenen?  

Bezoek de website: www.demaaltijdservice.nl   

Stuur een e-mail naar: info@demaaltijdservice.nl  

Of bel met:  

Omgeving Veldhoven – Eindhoven

040-720 07 60 

Omgeving Venray - Roermond 

0478-745 074 

Omgeving Oss - Uden - Veghel 

085-90 20 492 

Omgeving Oirschot 

085-90 22 666