Verhalen

Terugblik op een geslaagde Barbecue

In de Actief Actueel Nr 13 nodigden we onze klanten uit voor een zomerse barbecue in Eindhoven. Op 13 juli kwamen 25 ingelote klanten bij elkaar voor een gezellig samenzijn. Oud-medewerker Hans van der Velden organiseerde deze middag op eigen initiatief, met behulp van een aantal familieleden én onze teamleider Service Desk: Sharon de Meyer.

Sharon kijkt heel tevreden en met veel plezier terug op een geslaagde middag. “Alle deelnemers en ook ikzelf hebben ontzettend genoten. Het was een supergezellige middag met veel lekker eten en drinken, maar vooral veel lol.”

Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie en thee, ook volgde er een voorstelrondje. “Aangezien de barbecue in Eindhoven was, kwamen de meeste mensen daar ook vandaan”, aldus Sharon. “Er was ook één deelnemer die speciaal met de taxi kwam, helemaal vanuit Bergen op Zoom! Ik heb enorm gelachen met alle lieve mensen. De sjoelbak die er stond hebben we niet gebruikt, wel hebben we drie rondes Bingo gespeeld. Daarin konden de deelnemers allerlei artikelen van Actief Zorg winnen zoals warmhoudbekers, gevulde snoeppotten en tasjes.”

Wat Sharon betreft is de barbecue voor herhaling vatbaar: “Dan mogen er van mij dubbel zo veel mensen komen. Zo leuk was het!”

Benieuwd naar meer foto's van deze barbecue in Eindhoven? Bekijk dan het hele fotoalbum.