Nieuws

Thuiszorg ook in Spanje

Excellent Care Spanje is dé thuiszorgorganisatie aan de Costa Blanca. In 2018 is Actief Zorg gestart met het leveren van zorg aan vakantiegasten en aan Nederlanders die permanent in Spanje wonen. Joena van Vondel is mede oprichter en drijvende kracht achter deze Spaanse dochteronderneming van Actief Zorg. 

Joena vertelt

Wij zijn nu een half jaar verder en zowel vakantiegangers als mensen die permanent in Spanje wonen weten ons te vinden. We hebben onze naam gevestigd als aanbieder van thuiszorg en vakantiebemiddeling en zijn actief in een groot gedeelte van de Costa Blanca. Wij hebben ons dan ook een auto verschaft en dat is hier geen overbodige luxe. Afgelopen maand is er ruim 2500 kilometer gereden! Kilometers van klant naar klant, maar altijd door de prachtige omgeving. 

Eerste ervaringen

Wat doen wij ons werk toch met plezier. Het is zo fijn om mensen te ondersteunen en daarmee bij te dragen aan een prettige en comfortabele tijd aan de Costa Blanca! En gelukkig is dat plezier wederzijds. Zo schrijft de heer Hanckmann het volgende over onze thuiszorg:

Ik werd twee weken verzorgd door twee hele lieve dames die je een vertrouwd gevoel geven .... niks was hen teveel en zij deden de verzorging vanuit hun hart. Ik weet zeker, de volgende keer weer terug naar Calpe!

En de familie van Berkel schrijft: 

Wij zijn Excellent Care Spanje en speciaal Joena dankbaar voor alle zorg die zij hebben gegeven na het ongeluk van onze moeder. De prettige en eerlijke manier van zorg kunnen wij aan iedereen aanbevelen

Meer weten?

Mocht u een vakantie naar de Spaanse zon overwegen, waarbij de thuiszorg voor u geregeld wordt, dan praten wij u graag bij over de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij een vraagbaak als u voor onvoorziene omstandigheden komt te staan. Op onze website en facebookpagina wordt met regelmaat een stukje geschreven over interessante onderwerpen. Neem rustig eens de tijd om het te lezen. 

Tot horens, en een groet vanaf het zonnige Costa Blanca.

Excellent Care Spanje

Internet: www.excellentcare.es  - Facebook: Excellent Care Spanje - Emailadres: info@excellentcare.es – Telefoonnummer: NL 0031 623387301  of ES 691277688
 

Foto Excellent Care spanje.jpg