Op bezoek bij mevrouw van Oirschot - Pijnenburg met Paul Arnold

Geluk is...
Het vertrouwen vinden om thuis te blijven wonen.

"Op een onhandig moment brak ik mijn heup. Na een operatie en een periode in het ziekenhuis kon ik weer naar huis. Dat vond ik best spannend. Want, zou het zijn zoals voorheen? Ik wist dat ik hulp nodig had bij het verzorgen van mijzelf," aldus Mevrouw van Oirschot. Paul is wijkverpleegkundige bij Actief Zorg en kwam langs. "Wat me opviel was dat hij steeds vroeg waar ik behoefte aan had en waar ik mij prettig bij voel."
 

Van zelfstandig thuis naar zelfstandig thuis met een beetje hulp

"Ik ben heel tevreden over de overgang van het ziekenhuis naar huis. Met Paul heb ik echt alles stap voor stap aangepakt en een traject doorlopen. Steeds weer werd gevraagd naar wat ik wil. Er wordt niets opgelegd." Paul zegt daarover: "Wat wij belangrijk vinden is de zelfstandigheid van mensen. Daar werken we aan. Mensen vinden het fijn als ze thuis kunnen wonen. Het liefst zonder beperkingen. Het bevorderen van die zelfstandigheid is waar wij geluk uithalen." 
Mevrouw van Oirschot: "Met Paul had ik direct een klik. We hebben heel veel meegemaakt in de tijd dat Paul mij verzorgt. Ik was zo onhandig gevallen in huis dat ik weer moest leren om vertrouwen terug te krijgen in zelfstandig wonen. Daar helpt Paul mij mee. Ik vind het fijn dat ik dankzij Paul en zijn collega’s lekker thuis kan wonen. Oost west thuis best he!"
 

LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgOisterwijk-16.jpg
LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgOisterwijk-8.jpg
LIEFDEMOETJEVIEREN-ActiefzorgOisterwijk-6.jpg