Hét werk- en denkmodel in de zorg

Prezo

Actief Zorg is de trotse eigenaar van het PREZO keurmerk. PREZO is een heel praktisch werk- en denkmodel dat Actief Zorg gebruikt om u de best mogelijke zorg of begeleiding te bieden. Met dit keurmerk laten we zien dat onze klanten tevreden zijn, iets waar wij dagelijks met zijn allen aan werken.

Wat is PREZO

PREZO is een manier van denken en werken die kwaliteit heel tastbaar en concreet maakt. In de dagelijkse praktijk, bij onze klanten thuis. Daar waar onze medewerkers elke dag weer klaarstaan voor de mensen die zij verzorgen of ondersteunen. Mensen zoals wij allen, met eigen mogelijkheden en beperkingen. Met een eigen geschiedenis, toekomst en levensdoelen. Voor hen willen wij het elke dag een beetje beter doen. PREZO helpt ons daarbij.

PREZO focust niet op protocollen, systemen of richtlijnen. PREZO kijkt in de éérste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan onze klanten. Voelen zij zich thuis? Voelen ze zich gehoord? Ervaren zij dat ze (met hulp) hun eigen keuzes kunnen maken? Vandaar de naam: PREstaties in de ZOrg. PREZO kijkt naar de prestaties die Actief Zorg als thuiszorgorganisatie en haar zorgmedewerkers leveren. Het kwaliteitssysteem helpt ons om die heel gericht, concreet en structureel te verbeteren.

Meer weten over de audit en het behalen van het PREZO keurmerk? Lees hier het nieuwsbericht.