Samenwerken om u nog beter van dienst te zijn

Samenwerkingen

Ons doel is om al onze klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen. Soms is daar iets extra’s voor nodig waar wij als thuiszorgorganisatie niet in kunnen voorzien. In dat geval zoeken we de samenwerking met gespecialiseerde en gelijkgestemde bedrijven die net als wij willen bijdragen aan een zo gelukkig mogelijk leven thuis.

MAALTIJDEN AAN HUIS, LEKKER EN GEZOND

Dé Maaltijdservice

Dé Maaltijdservice is er voor iedereen die niet meer zelf wil of kan koken. Met 15 gekoelde bestelwagens wordt er binnen het werkgebied in de driehoek Tilburg - Nijmegen – Roermond overal en altijd bezorgd!

Dé Maaltijdservice is ontstaan doordat de afdelingen van meerdere thuiszorgorganisaties hun krachten hebben gebundeld en als sociale onderneming onder de naam “Dé Maaltijdservice” verder zijn gegaan.

De maaltijden worden bereid in de gespecialiseerde keuken van onze samenwerkingspartner de Sligro Food Group. Met 20 professionals en ruim 600 vrijwilligers zijn kennis en mogelijkheden gebundeld om diensten te kunnen bieden op het gebied van de bezorging van lekker, verantwoord eten en boodschappen aan huis. Met tijd voor een praatje en aandacht voor de mens.

Uw persoonlijke opticien aan huis

Actief Optiek

Weer scherp zien zonder opdringerige verkooptechnieken of overdreven verkoopacties? Actief Optiek is een opticien aan huis die zich in alle rust met zijn klanten bezighoudt. In uw eigen vetrouwde omgeving thuis worden uw ogen zorgvuldig gemeten en wordt de juiste bril uitgezocht.

Met een ruim aanbod brillen aan huis heeft u op een toegankelijke manier een professionele opticien die u het complete plaatje geeft: van het gratis opmeten van uw ogen tot het passen en uiteindelijk afstellen van uw bril. U kunt zelf naar wens een datum en tijd afspreken. Met de flexibele werktijden (tot negen uur in de avond) kunnen zij bovendien ook bij u langskomen na uw werk. Actief Optiek trekt graag de tijd voor u uit, zodat u in alle rust een bril kunt kiezen die bij u past.

Meer dan thuiszorg aan de Costa Blanca

Excellent Care Spanje

Excellent Care Spanje is dé thuiszorgorganisatie aan de Costa Blanca. Zij maakt reizen naar de Costa Blanca in Spanje mogelijk voor mensen die afhankelijk zijn van zorg. Excellent Care Spanje kan u helpen met de persoonlijke verzorging, verpleging, 24-uurs zorg en alle vormen van begeleiding. Tijdens uw verblijf kan de zorg die u normaal thuis ontvangt dus gewoon doorgaan. Niet thuis in Nederland, maar in Calpe onder de Spaanse zon. 

Voor uw veiligheid én gemak

Actief Klussenservice

Actief Zorg is als extra ondersteuning aan haar klanten Actief Klussenservice gestart. Hartstikke handig voor iedereen met twee linker handen. Of wanneer u het klussen gewoon liever aan een ander over laat. Maar er zit meer achter. Het uiteindelijke doel van Actief Klussenservice is om mensen zo lang mogelijk zelfstanding in hun eigen woning te laten wonen. Veiligheid staat hierbij voorop. Juist daarom voeren wij graag de “Actief Veilig Thuis Check” bij u uit. Deze korte maar efficiënte check maakt inzichtelijk op welke punten uw woning veiliger gemaakt kan worden.

HET GEBIT MET DE LAATSTE INNOVATIES VOOR HET BESTE RESULTAAT

AvaDent

Wilt u ook een perfect kunstgebit zonder extra kosten? Een AvaDent gebit is digitaal vervaardigd waardoor de behandeling sneller en gemakkelijker wordt uitgevoerd. In samenwerking met Actief Zorg komt onze gediplomeerde behandelaar bij u langs om in slechts 2 tot 3 afspraken een nieuw kunst- of klikgebit aan te meten.

Het AvaDent gebit heeft de beste pasvorm, is tot 8x sterker en zorgt voor een gezondere mond door het bio-hygiënisch materiaal, waardoor het kunstgebit langer schoon blijft. Ook kan de vorm en opstelling van uw huidige gebit worden overgenomen. De thuisbehandeling en het kunstgebit vallen binnen de reguliere vergoeding van uw zorgverzekeraar.