Thuiszorg in Tiel

Het liefst bent u thuis. Ook als u daar in een bepaalde fase van uw leven hulp bij nodig heeft. Op zo een moment kunt u rekenen op de thuiszorg van Actief Zorg. Daarbij streven wij ernaar u in staat te stellen om de dingen te blijven doen die u belangrijk vindt.

In de gemeente Tiel helpen we u graag in de woonplaatsen Kapel Avezaath Gemeente Tiel, Kerk Avezaath Gemeente Tiel, Tiel, Wadenoijen en Zennewijnen.

écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft

Geluk dichtbij

We proberen een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van onze klanten. Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Telefoniste & Receptioniste

Wilt u graag meer informatie over thuiszorg van Actief Zorg?

Mijn naam is Melanie van Herwaarden. Ik werk als telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Bent u benieuwd wat wij voor u of een van uw naasten kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust op, of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik of één van mijn collega's helpen u graag.