Thuiszorg in Woerden

Heeft u soms het gevoel dat u wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Actief Zorg biedt thuis begeleiding en ondersteuning op maat. Deze ondersteuning kan gericht zijn op het oefenen van de vaardigheden of het begeleiden in het aanbrengen van structuur.

In de gemeente Woerden helpen we u graag in de woonplaatsen Woerden, Harmelen, Kamerik, Kanis, Meije (deels) en Zegveld

In de gemeente Woerden kunnen we u op onderstaande manieren ondersteunen

écht luisteren naar waar iemand behoefte aan heeft

Geluk dichtbij

We proberen een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van onze klanten. Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor iedereen. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Telefoniste en Receptioniste

Wilt u graag meer informatie over thuiszorg van Actief Zorg?

Mijn naam is Fianne Willemen-Feenstra. Ik werk als telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Bent u benieuwd wat wij voor u of een van uw naasten kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust op, of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik of één van mijn collega's helpen u graag.