Witte Huys

Het Witte Huys

Het Witte Huys in Tilburg is een kleinschalige, beschermde woning voor maximaal 7 bewoners tussen de 18 en 35 jaar. In het Witte Huys bieden wij structuur en begeleiding in een veilige woonomgeving. Hierdoor kan er gewerkt worden aan het vergroten van de zelfstandigheid. Dit doen we vanuit de gedachte dat ieder mens op geheel eigen manier invulling mag en kan geven aan zijn of haar leven.

Begeleiding in het Witte Huys

Wij vinden het heel belangrijk dat onze begeleiding plaatsvindt in een veilige en huiselijke sfeer. Dit doen we met een klein en betrokken team dat werkt met een hele praktijkgerichte aanpak. Dus niet alleen praten, maar ook écht doen! Concreet betekent dit dat wij samen met jou aan je leerdoelen gaan werken, door te oefenen in het dagelijks leven. De begeleiding is elke dag aanwezig van 8:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur ’s avonds. In de nacht is er een telefonische bereikbaarheidsdienst.

Wonen in het Witte Huys

In het Witte Huys leef je samen met 6 andere bewoners. Wij vinden het leuk om samen dingen te ondernemen. We koken en eten gezamenlijk en in de avond wordt er vaak samen tv gekeken of een wandeling gemaakt. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om je af en toe terug te trekken.

In het Witte Huys heb je een ruime kamer van ongeveer 20m2 tot je beschikking. Met elkaar deel je 2 badkamers, 2 toiletten, een grote woonkeuken en een grote tuin rondom het huis. Het Witte Huys ligt aan de rand van “de Oude Waranda”, landelijk maar toch dichtbij de winkels en de stad van Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Om in het Witte Huys te wonen heb je een indicatie “beschermd wonen” nodig. Wanneer je deze nog niet hebt, kunnen we samen bekijken of je hiervoor in aanmerking komt. Ook kunnen we helpen bij de aanvraag van deze indicatie.  

Wil jij weten of er een kamer vrij is en of je in aanmerking komt om hier te komen wonen? We vertellen er graag meer over. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Informatieaanvraag het Witte Huys