Witte Huys

Het Witte Huys

In het Witte Huys woon je met maximaal 7 bewoners in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar samen in een groep. De woonbegeleiding wordt volledig afgestemd op jouw eigen behoefte hierin. Daarnaast is mogelijk om als bewoner van het Witte Huys ambulante begeleiding van Actief Zorg te ontvangen. De individuele begeleiding die je van ons gewend bent, in een beschermde, kleinschalige woonvorm.

Individuele begeleiding in het Witte Huys

Afhankelijk van je indicatie krijg je een bepaald aantal uren per week begeleiding. Daarnaast wonen er ook jongeren die 24/7 zorg en begeleiding nodig hebben. Zij hebben een beschermd/begeleid wonen indicatie vanuit een zorgzwaartepakket. De begeleiding wordt aangepast op jouw behoeftes. Het kan bestaan uit het maken en bieden van een duidelijke dagstructuur en het zoeken naar gepast werk of dagbesteding. Ook kunnen we helpen bij het aanleren van zelfstandigheid en het stellen van doelen. De begeleiding die jij nodig hebt bepaal je samen met je persoonlijk begeleider. Daar worden afspraken mee gemaakt, welke komen te staan in je individuele begeleidingsplan. Het aspect ligt hier meer op jou als individu en minder op de groep als geheel.

Informatieaanvraag Witte Huys

Benieuwd naar de mogelijkheden?

In het Witte Huys kunnen 7 jong volwassenen wonen. Je hebt een ruime kamer van circa 20m2 tot je beschikking. Met elkaar deel je 2 badkamers en 2 toiletten, een keuken en een woonkamer. Rondom het Witte Huys is een grote tuin. Het Witte Huys ligt aan de rand van de ‘Oude Warande’, maar toch dichtbij de winkels en de stad van Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen er graag meer over. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contcat met je op.