Jul
11

Elke donderdag

Haken en breien voor Stichting Still bij Nieuwe Dag

Bezoekster Ilze zocht een doel om iets te maken en zich daardoor nuttig en betrokken te voelen. Ze koos voor Stichting Still. Wat een geweldig mooi doel!

Wij willen vragen of er misschien meer mensen zijn die mee willen haken of breien voor Stichting Still. Of misschien wilt u brei- en haakwerken inleveren bij Nieuwe Dag zodat we het gezamenlijk versturen naar Stichting Still. Of misschien wilt u materiaal zoals wol superzacht wit van Zeeman voor dekentjes, mutsjes ed of andere wol voor knuffeltjes doneren? Alles is welkom! En natuurlijk nog veel gezelliger om dit samen te doen.

Doe je mee? Dan ben je welkom om op donderdagochtend naar Handwerken bij Nieuwe Dag te komen van 10:00 tot 12:00. Spullen inleveren kan tijdens onze openingstijden op dinsdag van 09:30 tot 16:00, donderdag van 09:30 tot 13:00 en vrijdagmiddag van 13:00 tot 16:30.

Dankzij Ilze zijn we met dit mooie project begonnen en zijn er al heel wat dekentjes, vlindertjes etc gemaakt. Ook hebben verschillende mensen wol gedoneerd. Ook wol die we niet voor Stichting Still kunnen gebruiken.

Daarom maken we van die wol nu ook onderandere knuffeltjes en pannenlappen voor de verkoop. Hiervan betalen we de verzendkosten om spullen op te sturen naar Stichting Still. Wil jij ook graag een knuffel, pannenlap, sjaal of muts kopen of heb je andere wensen? Mail dan naar nieuwedag@actiefzorg.nl. Wij maken graag handgemaakte items naar wens voor jullie!