Waar kunnen wij
u helpen?

Welkom bij Actief Zorg

Welkom bij

Welkom bij Actief Zorg. De kans is groot dat u op zoek bent naar thuiszorg voor uzelf of iemand in uw omgeving. Een belangrijke keuze voor iedereen die er bij betrokken is. Wij zijn Actief Zorg en wij zetten ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Op deze website maakt u kennis met Actief Zorg en ervaart u waarvoor wij staan en wat we voor u kunnen betekenen.

Blijf op de hoogte

Nieuws en actualiteiten

iemand behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden

Onze visie op zorg

Wij zijn een organisatie van en voor mensen. Bij alles wat we doen gaan we uit van iemands mogelijkheden en talenten. Dit doen we onder de noemer ‘Geluk Dichtbij’. Zo proberen we een bijdrage te leveren aan een zo lang en gelukkig mogelijk leven thuis voor al onze klanten. In samenspraak met u als klant, uw omgeving en andere zorgverleners leveren wij de gewenste hulp in de huishouding, verzorging, verpleging of begeleiding. 

  • Meneer van Lieshout

    Geluk is…aandacht voor elkaar.

    Na een ziekenhuisopname kon Tilburger Henk van Lieshout wel een steuntje in de rug gebruiken. Via de transferverpleegkundige van het ziekenhuis werd hij gewezen op Actief Zorg. Henk had...

De vijf GELUK-waarden van
Actief Zorg

  • Groei
  • Eigen regie
  • Lef
  • Uniek
  • Krachtig
thuis

Zorg aanvragen? Wij helpen u graag op weg.

Thuis in het zorglandschap

Actief Zorg staat midden in de samenleving en is alert op alle relevante en actuele ontwikkelingen. Wet- en regelgeving rondom de zorg verandert voortdurend. Daarmee kan het aanvragen van hulp, ondersteuning of zorg best ingewikkeld zijn. Actief Zorg is aanbieder van vrijwel alle vormen van thuiszorg. Wij zijn bekend met het zorglandschap en vertellen u graag wat meer over de verschillende wegen die u kunt bewandelen om zorg aan te vragen.

Werk

Werken bij Actief Zorg

Een baan met betekenis

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Ooit aan de thuiszorg gedacht? Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. In de huiselijke omgeving van de klant bied jij jouw hulp. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en je creativiteit. Elk bezoek aan de klant is anders, wat het werk echt divers maakt.

SAMENWERKEN OM U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN

Samenwerkingen

Ons doel is om al onze klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen. Soms is daar iets extra’s voor nodig waar wij als thuiszorgorganisatie niet in kunnen voorzien. In dat geval zoeken we de samenwerking met gespecialiseerde en gelijkgestemde bedrijven die net als wij willen bijdragen aan een zo gelukkig mogelijk leven thuis.

Benieuwd naar waar we u naast goede thuiszorg nog meer mee kunnen helpen? Lees dan meer over over de organisaties waar wij mee samenwerken.