Verzorging en Verpleging in de gemeente Echt-Susteren

Bij Actief Zorg zetten wij ons in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. U kunt bij ons terecht voor verzorging en verpleging bij u thuis. Bijvoorbeeld wanneer u ziek bent of herstelt na een ziekenhuisopname. Ook wanneer de zorg complex van aard is, kunt u rekenen op toegewijde zorgprofessionals.

In de gemeente Echt-Susteren helpen we u graag in de woonplaatsen Echt en Sint-Joost.

Wat u van ons mag verwachten

Heeft u verzorging of verpleging thuis nodig, dan kunt u een beroep doen op een deskundig team van verzorgenden en verpleegkundigen bij u in de buurt. Wij bieden hulp bij bijvoorbeeld het opstaan en naar bed gaan, douchen, aankleden en het aan– en uittrekken van steunkousen. Ook verpleegkundige zorg is mogelijk, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging, katheterzorg of stomazorg.  

Onze wijkverpleegkundige gaat met u in gesprek om te kijken welke zorg u nodig heeft en gaat hierbij uit van wat voor u belangrijk is. Door de zorg regelmatig met u te evalueren en zo nodig bij te stellen, kunnen wij als Actief Zorg bijdragen aan een zo gelukkig mogelijk leven thuis.

De kracht van Actief Zorg

Actief Zorg begrijpt dat u graag zelf de regie voert om uw eigen leven te kunnen leiden. We gaan uit van wat u zelf kan; met ondersteuning van uw mantelzorger, uw netwerk en eventueel door middel van het inzetten van hulpmiddelen. De wijkverpleegkundige gaat met u in gesprek en stemt met u af op welke manier we een bijdrage kunnen leveren in uw persoonlijke situatie. Actief Zorg biedt verzorging en verpleging bij u thuis met een goed opgeleid team van zorgprofessionals. U ontvangt de zorg vanuit een vast team van zorgverleners. 

Onze visie op zorg noemen wij “Geluk Dichtbij”. Onze missie, visie en de 5 GELUK-waarden van Actief Zorg gaan hier dieper op in. Benieuwd naar wat Geluk Dichtbij betekent voor onze eigen klanten en medewerkers?

  • Meneer Henneman

    Geluk is... je eigen leven leiden.

    Meneer Henneman kan met hulp van Actief Zorg zelfstandig thuis blijven wonen. ‘Het zorgt voor een betere kwaliteit van leven voor mij’, zegt hij. Zijn vaste verpleegkundige hulp is...

Zorgkaart Nederland

Aanbieders van zorg worden door hun klanten beoordeeld op de onafhankelijke website van Zorgkaart Nederland. De actuele score van Actief Zorg wordt in de afbeelding hiernaast weergegeven.

Bent u al klant van Actief Zorg en wilt u ook uw mening geven over onze hulp aan huis? Dat kan volledig anoniem door op “plaats een waardering” te klikken. Uw beoordeling wordt meegenomen in onze gemiddelde score op de website van Zorgkaart Nederland. 

Wij zijn zeker trots op onze score. Maar dat wil niet zeggen dat we achter over kunnen leunen. Actief Zorg is een lerende organisatie. Heeft u een verbeterpunt, wilt u ergens over in gesprek of heeft u een klacht? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlActief Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Verpleging of verzorging aanvragen

Het aanvragen van verzorgende of verpleegkundige hulp in huis kan best ingewikkeld zijn. Wij zijn bekend met het zorglandschap en vertellen u graag wat meer over de verschillende wegen die u kunt bewandelen om zorg aan te vragen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen met u bespreken ze de mogelijkheden of helpen u bij uw aanvraag voor een zorgindictatie.

Werken als verzorgende of verpleegkundige bij Actief Zorg

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Ooit aan de thuiszorg gedacht? Extramurale zorg is een hele uitdagende vorm van zorg verlenen. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en je creativiteit. Elk bezoek aan de klant is anders, wat het werk echt divers maakt. 

Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Indien nodig kun je altijd rekenen op hulp van de collega’s uit je team. 

Bekijk onze vacatures en lees wat onze collega’s vertellen over hun werk bij Actief Zorg.

HÉT KWALITEITSKEURMERK VOOR ONZE ZORG

ISO 9001

De zorg van Actief Zorg is gecertificeerd volgens de norm van ISO 9001. Dit kwaliteitskeurmerk laat zien dat onze zorgverlening voldoet aan relevante wet- en regelgeving en aan de behoeften en wensen van onze klanten. Iets waar wij dagelijks met zijn allen aan werken.

Telefoniste & Receptioniste

Wilt u graag meer informatie over Verzorging en Verpleging van Actief Zorg?

Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Ik ben Monique Klerx, telefoniste en receptioniste bij Actief Zorg. Voor al uw vragen kunt bij mij of één van mijn collega's terecht. U kunt bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier

Kunnen wij u alvast ergens mee helpen?

Veelgestelde vragen

vragen