Zorg

Geniet van de zomer dichtbij huis

Het is hartje zomer, heerlijk. U heeft wellicht niet meer de behoefte of mogelijkheid om een verre reis te maken, maar ook in en om uw huis kunt u een ultiem zomergevoel ervaren. Wij hebben een top 8 van tips, producten en hulpmiddelen voor u samengesteld. Zodat u dichtbij huis kunt doen wat u gelukkig maakt! 

Insectenverjager

U hoeft niet perse ver weg om het vakantiegevoel te ervaren. Trakteer uzelf op een heerlijk ijsje of drankje en geniet in uw tuin of op uw balkon van een zomers momentje. Dat is natuurlijk een stuk fijner zonder vervelende vliegen of andere insecten. Deze insectenverjager werkt op batterijen en verjaagt ongewenste tafelgenoten zodat u lekker van uw maaltijd of snack kunt genieten.
Verkrijgbaar bij Hornbach en Bol.com vanaf € 7,95

Schoffel met lange steel

Tuinieren gaat een stuk makkelijker met deze schoffel met lange steel. En dat is ideaal voor tuinders die werken vanuit een zittende positie of problemen hebben met bukken. Gebruik de armondersteuning in com-binatie met dit gereedschap voor meer controle en gewichtsverdeling.
Verkrijgbaar bij www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl voor € 74,95

Beentrainer 

Dit cardio apparaat is ontworpen om uw beenspieren actief te houden zonder dat u zelf hoeft te bewegen. Het is daarom ideaal voor personen die minder mobiel zijn. Deze beentrainer heeft twee gemotoriseerde voetpedalen die onafgebroken heen en weer glijden. Hierdoor maken uw benen dezelfde beweging als wanneer u loopt. Zeker met warm weer een must have om in beweging te blijven.
Verkrijgbaar bij www.orangeshop.eu voor € 164,95

Kaartenhouder

Laat u niet in uw kaarten kijken deze zomer met deze handige kaartenhouder. Een spelletje spelen is altijd leuk. Maar wat als u de speelkaarten niet meer goed kunt zien of vast kunt houden? Deze gebogen kaartenhouder is gemaakt van beuken-hout, zodat u de kaarten niet vast hoeft te houden en verkrijgbaar in verschillende maten.
Verkrijgbaar bij www.medicurazorgwinkel.nl vanaf €10,95 

Fris tussendoortje

Een appeltje voor de zomerse dorst is zo geschild met deze appelschiller. Hij heeft een stevige zuignap waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. U kunt uw appel met een draai schillen, in schijven snijden en het klokhuis eruit boren. De appelschiller van het merk Gefu is vaatwasmachinebestendig.
Verkrijgbaar bij bol.com vanaf €28,-

Pootje baden op het strand

Kunt u niet meer naar het strand omdat het lopen te intensief is? Met een strandrollator of strandrolstoel lukt dit misschien wél! De extra grote wielen maken lopen in het zand makkelijker. Dankzij de extra grote wielen, gaat lopen ook in het zand goed. Zo kunt u toch pootje baden of even lekker uitwaaien. Op de website www.offtheroadwheels.nl/uitleenpunten vindt u uitleenpunten bij u in de buurt. Wij adviseren u vooraf contact op te nemen met het uitleenpunt om teleurstelling te voorkomen.

Hippe opvouwbare wandelstok

Het Nederlandse merk Ninee maakt en verkoopt hippe wandelstokken voor jong en oud. Deze lichte opvouwbare wandelstokken zijn gemaakt van aluminium, verstelbaar en dus in elkaar te vouwen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei prints en doen het stoffige imago van de wandelstok vergeten. Met deze stijlvolle wandelstokken combineert u noodzakelijk kwaad met mode. Lekker erop uit deze zomer!
Verkrijgbaar bij www.ninee-wandelstokken.nl voor €36,50

Voor elke drinkfles een boom planten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: houd het hoofd koel bij warm weer en drink voldoende. De roestvrijstalen fles SIGG Meridian Sumatra neemt u, door zijn handige formaat, eenvoudig overal mee naar toe. De drinkfles is volledig vrij van schadelijke stoffen, ook plasticvrij en houdt uw drank tot 24 uur koud (of 13 uur warm)! De Sumatra collectie is ontwikkeld in samenwerking met One Tree Planted. Voor elke verkochte fles wordt een boom geplant op Sumatra.
Verkrijgbaar bij www.sigg.nl voor €42,95